Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders

Üye Girişi :
Connect with Facebook

Notices

Yeni Temamız Hakkında

Forum Duyuruları de ve  Yönetimden Duyurular Forumumuzda Bulunan  Yeni Temamız Hakkında Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Yeni Temamız Hakkında oyunu indirYeni Temamız Hakkında teması indirYeni Temamız Hakkında programı Yeni Temamız Hakkında melodisi indir vBulletin Tasarımcıları Gayet İyi Çalışıyor . Yardım İsteyin . indir
LinkBack Seçenekler Stil
Yeni Temamız Hakkında

Asteğmen

Teşekkür Etme: 157
13 mesajına 39 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 LoNqİnG is on a distinguished road

Standart Cevap: Yeni Temamız Hakkında
23.11.09, 17:44

vBulletin Tasarımcıları Gayet İyi Çalışıyor . Yardım İsteyin .
Önerdiklerimiz

Tuğgeneral
KarizmatiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 7.594
5.015 mesajına 32.623 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 276 KarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation point

26.11.09, 08:26

Visions Green temasını kullanarak bir konuya girdiğimizde konunun üst tarafında 'Konuyu görüntüleyenler, konudaki cevap sayısı, görüntüleme sayısı, konunun forumun hangi bölümünde olduğuna dair bilgi'ler var. Ancak Totally Pro temasında ise bu bilgiler yok. Acaba eklenemez mi?

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

NOKİA:3600,5220,5610,6280,6300,6500,7210,7610,8600 vb.

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

NOKİA:E65,N71.N73,N78,N81,N82,N92,N93,N95,N96, vb.

NOKİA: 5230,5235ME,5530EM,5800EM,N97,N97 Mini,X6

KarizmatiX adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Asteğmen

Teşekkür Etme: 1.069
16 mesajına 92 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 erkan hayalet will become famous soon enougherkan hayalet will become famous soon enough

26.11.09, 18:31

bir önceki tema daha güzeldi bu karma karışık,yani eskisi daha samimi geliyor bana.belkıde yanılıyorum ama görüşüm bu yönde.ilginiz için teşekkür ederim, ama şuna inanın sabah akşam nezaman internetin karşısına geçsem ilk başta sizin siteyi tıklıyorum.çünkü sizi ve üye arkadaşları çok seviyorum.yararlı bilgiler alıyorum.hepinize teşekkürler

erkan hayalet adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Üsteğmen
Çarşı58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.369
602 mesajına 4.394 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 48 Çarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond repute
Çarşı58 - MSN üzeri Mesaj gönder

26.11.09, 18:39

Şimdiye kadar ki eklenen en güzel tema elinize sağlık

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] Gözünüzü Bakmayın Şaşı Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaşı...
__________________________________________________ _________________________________________
Simsiyah Bir Yaşam İçinde, Bembeyaz Beşiktaşım Seninle!Hersene Derdime Dert Katsanda Seveceğim Ölümüne!
__________________________________________________ _________________________________________

Çarşı58 adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Üsteğmen
|>User<|>Name<| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 709
231 mesajına 1.224 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 17 |>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of|>User<|>Name<| has much to be proud of

26.11.09, 19:41

Visions Green Teması Daha Güzel

|>User<|>Name<| adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Albay
_รยlєא๓คภ_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.710
2.601 mesajına 48.298 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 365 _รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point_รยlєא๓คภ_ has a high reputation point
_รยlєא๓คภ_ - MSN üzeri Mesaj gönder

15.12.09, 20:30

arkadaşlar yeni tema gerçekten çok güzel ve oldukça da farklı, emeğinize sağlık

_รยlєא๓คภ_ adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Biz üç kişiyiz. Ben, keyfim ve kâhyası
Blue Devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.095
631 mesajına 12.304 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 92 Blue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation pointBlue Devil has a high reputation point

15.12.09, 20:49

Güzel ve değişik bir tema fakat kullanır açısından Teşekkür, Alıntı ve Çoklu Alıntı butonları kullanıcı profilinden alınıp mesajın alt kısmına konursa daha hoş ve kullanışlı bir tema olacak

Yandaki üye Blue Devil adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

>>UqU®KØŠ£™<< - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 9.592
9.517 mesajına 109.212 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 872 >>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point>>UqU®KØŠ£™<< has a high reputation point
>>UqU®KØŠ£™<< - MSN üzeri Mesaj gönder

24.12.09, 20:20

Herşeye rağmen eski tema daha bi güzel ben hala onu kullanıyorum.)

Şampiyonlar Mezarlıgı KADIKÖY

Kadıköy No Woy Out

GFB
Devi1STanbuL34

UqurKose KAN Grubu= FBRH+

Karşılıksız... Ölesiye...

beni yormayın --> çok üşengecim...
bana yaLan söyLemeyin --> Nefret Ederim!
bana bişey sormayIn! --> biLmiOrum!
Ciddi oLmayIn --> ben güLüyorum...
GideLim Diyin! --> GeLiyorum!..
Dalga geÇeLim. --> bayıLıyorum !..
Derdinmi var --> DinLiyorum ...
çOk mu zOr --> UgraşIyorum!..
ßana aşIk oLma! -->CnKuUu BnN oLAMIoRuMmMmM.. !!!

Yandaki üye >>UqU®KØŠ£™<< adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Korgeneral
ulasates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.437
511 mesajına 2.096 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 29 ulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond reputeulasates has a reputation beyond repute

24.12.09, 22:11

yeni temaya alışamadım ben. yazılar falan değişik geldi. o yüzden visions green devam

ulasates adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Üsteğmen
caldere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 290
349 mesajına 3.416 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 35 caldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond reputecaldere has a reputation beyond repute
caldere - MSN üzeri Mesaj gönder

Exclamation Cevap: Yeni Temamız Hakkında
06.02.10, 10:17

Hızlı cevap paneli çıkmıyor vede smileyler çok düzensiz duruyor vede temada kayma yapıyor

Bir Alo Önünde
Telefonlarım.Ve Özellikleri
Samsung SGH-B130 + Renkli Ekran
Nokia 6630 + 1 GB Hafıza Kartı
Nokia 2100 + Nostalji

Samsung E-250+FM Radyo

S60 Sorunlarınız İçin Özel Mesaj Atınız!

İndirdiğiniz programları mutlaka antivirüs programları ile tarayın.

Tags
hakkında, temamız, yeni

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler
Stil