Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders
| Anasayfa |
Dosya Yükle |
Kayıt ol | Sosyal Gruplar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Notices |
Mobil Dünya de ve Ücretsiz sms ve diğer içerikler/bilgiler Forumumuzda Bulunan İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı oyunu indirİnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı teması indirİnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı programı İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı melodisi indir Arkadaşlar şimdi size anlatacağım şey boş boş oturup bilgisayarla uğraşanlar için az kazandıran(günde 20ytl'ye kadar kazanabilirsiniz) ama basit bir Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz indir![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 512
40 mesajına 130 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() |
Arkadaşlar şimdi size anlatacağım şey boş boş oturup bilgisayarla uğraşanlar
için az kazandıran(günde 20ytl'ye kadar kazanabilirsiniz) ama basit bir sistemle çalışan bir site. Kazanmanız için yapmanız gereken tek şey 20-30sn süren reklamı izleyip sonunda çıkan "R6", "K3" gibi şifreyi şıklardan seçerek işaretlemek. Bunun sonucunda 10 ykr yani eski parayla 100 bin lira kazanıyorsunuz. 10 tane reklam izlerseniz 1ytl'niz oluyor. Zaten 10 tane reklamı izlemek 5dk sürmüyor. İşin garibi televizyon izlerken bir film ya da program arasında zaten 15-20 reklam izletiyorlar. Hatta izlemek istediğiniz reklamları bile siz seçebiliyorsunuz. Aşağıda reklam kategorilerini veriyorum; * İmaj filmleri * Satış kampanyaları * Tanıtım filmleri * Ürün demoları * PR mesajları * Kamera arkası görüntüler * Söyleşiler Ben bu dediğini yaparım ama ya kazandığım parayı vermezlerse diye düşünmeyin çünkü patent ve resmi başvuruları yapmak zorundalar(yapmışlar), aksi taktirde lisanslı reklam yayınlayamazlar. Sistem nasıl çalışıyor ona bakalım; Önce reklamı izliyoruz. Sonra reklamın sonunda çıkan kodu 10sn içerisinde yan taraftaki seçeneklerden işaretleyip onayla tuşuna basıyoruz. Böylece 30sn içinde 10ykr kazanmış oluyoruz. Gelelim şimdi bunu neden yazdığıma... İnternetteki abidik gubidik projelerden biri olmadığına kanaat getirdim ve bir deneyeyim dedim. Denemem sonucunda da yapacağım işlemin çok basit olduğunu gördüm. Buraya baktığımda da boş boş internette gezinen kişi sayısı bol olduğundan az da olsa kazanç sağlayacağınızı düşündüm. Ee hiç olmazsa sigara paranızı çıkartırsınız. Ödeme konusunda da rahat olabilirsiniz Parayi paypal vs. sitelerle uğraşmadan alabilirsiniz.Sizin verdiğiniz banka hesabına havale ediyorlar. Aşağıda kendi referanslı linkimi veriyorum. İsteyen arkadaşlar referans kodumu silip üye olabilir. İsteyen de "O kadar uğraşmış, ikisi de link. Ne olacak ki..." deyip bana yardımda bulunabilir. [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] |
|
||
| harunbaba adlı üyenin mesajı için10 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Albay
![]() Teşekkür Etme: 12.904
2.690 mesajına 19.482 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| »вµ®ªк™« adlı üyenin mesajı için3 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Üsteğmen
![]() Teşekkür Etme: 506
247 mesajına 1.661 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 20
|
|
| emreceylan adlı üyenin mesajı için5 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Albay
![]() Teşekkür Etme: 26.352
6.288 mesajına 45.102 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 417
|
|
| Yandaki üye |►_ωσιqαη™_◄| adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 512
40 mesajına 130 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() |
|
|
| Yandaki üye harunbaba adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
|
Teğmen
![]() Teşekkür Etme: 149
91 mesajına 1.227 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| Yandaki üye ^trigger^ adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 0
2 mesajına 2 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
|
|
| Yandaki üye zaim06 adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
![]() |
| Tags |
| boş, geçen, kapısı, kazanç, vaktinizde, İnternette |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Mobil Dünya ve Ücretsiz sms ve diğer içerikler/bilgiler İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı Konusunu nokiacep.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz . Arkadaşlar şimdi size anlatacağım şey boş boş oturup bilgisayarla uğraşanlar için az kazandıran(günde 20ytl'ye kadar kazanabilirsiniz) ama basit bir Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı oyunu indir İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı melodisi İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı programıİnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı zil sesi İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı nedir kimdir nasılİnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı videosu İnternette Boş Geçen Vaktinizde Kazanç Kapısı kitap haberi| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |