Merhaba
Kayıtsız Üye Ayın üyesi aktivitemize katılmak istersen bu linke tıklayabilirsin.
http://forum.nokiacep.com/yonetimden-duyurular/378700-agustos-ayi-ayin-uyesi-secimi-devam-ediyor.html
n79 müzikçalar sorunu
S60v3 SymbianOS9.x Programlar de ve S60v3 Sorunlarınız ve Çözümleri Forumumuzda Bulunan n79 müzikçalar sorunu Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor n79 müzikçalar sorunu oyunu indirn79 müzikçalar sorunu teması indirn79 müzikçalar sorunu programı n79 müzikçalar sorunu melodisi indir 1 ay öncesi n79 aldım özelliklerinden gayet memnunum fakat sorun nerededir bilmiyorum müzikler kendi kendine siliniyor.son 1 haftadır bu sorun tekrarlamadı fakat dosya yöneticisinde var olan şarkılar müzik çalarda görünüyor fakat açılmıyor.Ya boş geçiyor bir sonraki şarkıya yada indir
1 ay öncesi n79 aldım özelliklerinden gayet memnunum fakat sorun nerededir bilmiyorum müzikler kendi kendine siliniyor.son 1 haftadır bu sorun tekrarlamadı fakat dosya yöneticisinde var olan şarkılar müzik çalarda görünüyor fakat açılmıyor.Ya boş geçiyor bir sonraki şarkıya yada sistem hatası deyip ana menüye atıyor.Yeni güncellemede yaptım ama düzelme olmadı.Acaba sorun nerededir ve nasıl çözebilirim?? şimdiden teşekkürler.
arkadaşım müzik kitaplığını yenile sanırım düzelir eğer yene olmazsa soft format at Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]
*#7370# yap istersen düzelir
arkadaşlar bende n79 siyah aldım cok memnunum ama bi problemim var
ben tel. sertifika aldım ve hackledim cogu şeyi hemen hemen yüklüyorum fakat bunları yaptıktan sonra müzik çalar listem gözükmesine ragmen acılmıyo LÜTFEN acil yardım lazım yardım edecek herkese teşekkürler kesin çözüm arıyorum
kardeş bide format atarsak ngage oyun modületörü felan hepsi silinmez mi ne olur yardım
S60v3 SymbianOS9.x Programlar ve S60v3 Sorunlarınız ve Çözümleri n79 müzikçalar sorunu Konusunu nokiacep.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz . 1 ay öncesi n79 aldım özelliklerinden gayet memnunum fakat sorun nerededir bilmiyorum müzikler kendi kendine siliniyor.son 1 haftadır bu sorun tekrarlamadı fakat dosya yöneticisinde var ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var n79 müzikçalar sorunu oyunu indir n79 müzikçalar sorunu melodisi n79 müzikçalar sorunu programın79 müzikçalar sorunu zil sesi n79 müzikçalar sorunu nedir kimdir nasıln79 müzikçalar sorunu videosu n79 müzikçalar sorunu kitap haberi