Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders
| Anasayfa |
Dosya Yükle |
Kayıt ol | Sosyal Gruplar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Notices |
S60v3 SymbianOS9.x Programlar de ve S60v3 Arama-Kayıt Programları Forumumuzda Bulunan SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd oyunu indirSymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd teması indirSymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd programı SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd melodisi indir SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd Telefon görüşme yönetimi * a. Arama reddetme * b. Sadece belirlenen numaraları kabul etme * c. Kara listedeki (black list) numaraları reddetme * d. Beyaz listedeki (white list) indir![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
Emekli General
![]() Teşekkür Etme: 17.639
6.064 mesajına 64.541 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd
Telefon görüşme yönetimi * a. Arama reddetme * b. Sadece belirlenen numaraları kabul etme * c. Kara listedeki (black list) numaraları reddetme * d. Beyaz listedeki (white list) numaraları kabul etme. * e. Kişiselleştirilmiş çağrı reddetme 2 SMS management * a. Mesajları gizleme özelliği * b. "Baby list" oluşturma ve bu listedekilerin mesajlarının gizlenebilmesi ve sadece doğru şifre girildiğinde gösterilmesi. 3 Telefon arama kaydı yönetimi * "Baby list" teki bütün arama kayıtları otomatik olarak gizlenecektir. Kullanıcı sadece doğru şifreyi girerse kayıtlara ulaşabilir. * "Baby list" teki bir numaradan arama geldiğinde, eğer cevap verilmemişse, küçük bir telefon ikonu kullanıcı "Manage SMS" veya "Call Records" bölümüne doğru şifreyle girene kadar belirecektir. 4 Telefon görüşmesi kaydı "ABC" tuşu (kalem ikonu) ve "+" tuşuyla, "PCG" otomatik olarak telefon görüşmesini kayıt altına alacaktır. "QWERTY" klavyeye sahip cihazların "CTRL+A" tuş kombinasyonunu kullanmaları gerekmektedir. 5 Otomatik arama reddetme Bu özellik seçildiğinde eğer kullanıcı aranmak istemiyorsa otomatik olarak program aramayı reddeder ve istenirse sms le cevap verir. 6 Karalistedekilerden gelen SMS lerin otomatik oalrak silinmesi. Kullanıcı kendi "SMS Blacklist"ini düzenleyebilir. Bu özellikle kara listedekilerden SMS geldiğinde program bunları otomatik oalrak siler. 7 Otomatik tuş kilidi Kullanıcı telefonu kullanmadığı zamanlar için belirlenen zamanlarda tuşların kilitlenmesini sağlayan otomatik tuş kilidi belirleyebilir. 8 Hızlı tuş kilidi özelliği Kullanıcı gerektiği zaman ana ekranda değilkende tuşları kilitleyebilir. Kullanıcı "ABC" tuşu (kalem tuşu) ve "+" tuşuna basarak hızlı tuş kilidi fonksiyonunu aktif hale getirebilir.. 9 Dosya güvenliği Kullanıcı dosyalarını şifreleyebilir veya deşifre edebilir. 10 Auto start (otomaik başlama) özelliği Program normal olarak telefon kapanıp açıldığında otomaik başlama özelliğine sahiptir. 11 Program kendini task managerda gizleyebilir ve kimse programı göremez. link:
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...][ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] | [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...][ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] Her Türlü Sorun İçin [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] ya da fbtaylan@nokiacep.comekleyin Senin koktuğun gibi hangi çiçek kokucak. Gözlerime öyle güzel hangi bebek gülücek. Sesini anlatmak için hangi bülbül ötücek. Her öptüğünde kalbimi bu kadar kim titretecek. Söyle seni benim kadar bir daha kimler sevecek. Sevgi denen o sözcüğü Ben senle buldum öğrendim yeniden Yürüdüm tuttum ellerinden çocuk oldum Cennet gözlüm gittin ama hayalinle yaşıyorum Sana beddua etmem asla mutluluklar diliyorum Seni ölene kadar seveceğim. Seni severek öleceğim biliyorum ![]() Konu ulaşFB tarafından (23.04.08 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: link yenileme |
|
||
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 1.025
6 mesajına 76 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
|
|
| _izmirli berk_ adlı üyenin mesajı için19 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 110
41 mesajına 550 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| sinex55 adlı üyenin mesajı için10 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Emekli General
|
|
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 151
55 mesajına 487 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Emekli General
|
|
|
Emekli General
|
|
| ulaşFB adlı üyenin mesajı için3 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Teğmen
![]() Teşekkür Etme: 425
102 mesajına 542 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| tarikbilgee adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 40
4 mesajına 26 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
|
|
| Yandaki üye yucelkaya adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
![]() |
| Tags |
| 3rd, call, guard, private, s60, sms, symbianon, v321 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
S60v3 SymbianOS9.x Programlar ve S60v3 Arama-Kayıt Programları SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd Konusunu nokiacep.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz . SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd Telefon görüşme yönetimi * a. Arama reddetme * b. Sadece belirlenen numaraları kabul etme * ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd oyunu indir SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd melodisi SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd programıSymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd zil sesi SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd nedir kimdir nasılSymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd videosu SymbianOn Private Call and Sms Guard v.3.21 For S60 3rd kitap haberi| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |