Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders

Üye Girişi :
Connect with Facebook

N73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen..

Symbian S60 Programlar Uygulamalar de ve  S60 Sorunlarınız ve Çözümleri Forumumuzda Bulunan  N73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen.. Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   N73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen.. oyunu indirN73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen.. teması indirN73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen.. programı N73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen.. melodisi indir Nokia N73 ME sahibiyim cihazın yeni firmware updateini yaptım fakat cihaz açılınca ingilizce oldu yardım edebilirmisin ? Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için indir
En ekonomik cep telefonu tanıtımları sadece konuklara görünür üyelere görünmez. Kapatmak istiyorsanız bu linke tıklayınız !
LinkBack Seçenekler Stil
N73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen..

Asteğmen

Teşekkür Etme: 2
0 mesajına 0 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 kisasan is on a distinguished road

Question N73 firmware update yaptım fakat tel. ingilizce oldu yardım lütfen..
05.10.07, 17:42

Nokia N73 ME sahibiyim cihazın yeni firmware updateini yaptım fakat cihaz açılınca ingilizce oldu yardım edebilirmisin ?

Teşekkürler

Yüzbaşı
hera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.234
1.427 mesajına 3.784 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 46 hera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond reputehera has a reputation beyond repute

06.10.07, 12:39

burayı incele
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

ihtiyar symbiancı

Asteğmen

0 mesajına 0 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 kisasan is on a distinguished road

06.10.07, 17:26

Arkadaşım öncelikle yardımın için teşekkürler fakat osayfayı okudum ben kodu değiştirmeden update yaptım zaten bu sebeple telefon ingilizce oldu ve kodu değiştirip tekrar update yaptığımda ise son sürüm zaten yüklü diyor ve opdate yapmıyor.. Ne yapabileceğimi bilmiyorum..

Teşekkürler

Üsteğmen
Oğuzhan64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 165
211 mesajına 2.904 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 31 Oğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond reputeOğuzhan64 has a reputation beyond repute
Oğuzhan64 - İCQ üzeri Mesaj gönder Oğuzhan64 - MSN üzeri Mesaj gönder Oğuzhan64 - YAHOO üzeri Mesaj gönder Oğuzhan64 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

06.10.07, 17:42

Yükler... Ama Türkçesini yükler... Yazılımı tekrar yüklemek istiyorum dersen Türkçesini yükleyecektir... Bende öyle olmuştu...

Total Video Converter Türkçe Yama İçin Linkteki 2. Mesaj
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

Cezalı Asker

Teşekkür Etme: 4
8 mesajına 14 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 kehanet. is on a distinguished road

Talking
07.10.07, 14:32

Alıntı:
kisasan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım öncelikle yardımın için teşekkürler fakat osayfayı okudum ben kodu değiştirmeden update yaptım zaten bu sebeple telefon ingilizce oldu ve kodu değiştirip tekrar update yaptığımda ise son sürüm zaten yüklü diyor ve opdate yapmıyor.. Ne yapabileceğimi bilmiyorum..
Teşekkürler

kardes yetkili servise ver

Asteğmen

1 mesajına 1 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 sizo is on a distinguished road

Standart :) hehehehe
15.12.07, 20:48

yaw nediyonuz sisz anlamadım gitti kardesim aynı sey benim basımada geldi
tamamı onun kodlar ile alakası yok tek yapacağın ne biliyonmu nokianın sitesine girip NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe indirmek ama dikkat edeceğin husus ne biliyonmu tr.exe yazmasına dikkat et ama dur ben sana link veirm ordan indir ve update yap iş tamam tel artık türkce ok jkardesim
URL [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]
al kardesim bol bol versiyon attır heheeh sakın n73 içine n95 yüklemeyin olmyo ve öle bişi oldumuda servise verin ama sakın sakın yaptınızı demeyin sadece tel acılmıyo şarjda idi akşamdan koydum sabah baktım kapalı bukadar ben n73 m95 yüklüyodum tl gitti sevise verdim dedim acılmıyo yenisini verdiler hehehe ha anlarlarmı anlayamazlar neden cünki tel tamamen gidiyo içi boş bişi oluyo anladınızmı nokia uzmanları bile cözemez bunu ben cözdüm hadi kolay gelsin......

Yandaki üye sizo adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Asteğmen

Teşekkür Etme: 1
1 mesajına 1 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 tedero1907 is on a distinguished road

21.02.09, 07:51

Sizo Allah Senden Razı oLsun. iLAci sende buldum n73'LE sna uzun yıLLar dilerim

Yandaki üye tedero1907 adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Tags
fakat, firmware, ingilizce, lütfen, n73, oldu, tel, update, yaptım, yardım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler
Stil