Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders
| Anasayfa |
Dosya Yükle |
Kayıt ol | Sosyal Gruplar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Notices |
Symbian S60 Programlar Uygulamalar de ve S60 Sorunlarınız ve Çözümleri Forumumuzda Bulunan acil yardım arkadaşlar Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor acil yardım arkadaşlar oyunu indiracil yardım arkadaşlar teması indiracil yardım arkadaşlar programı acil yardım arkadaşlar melodisi indir selam arkadaşlar bi problemim var ve oldükça sinir edici bir problem telefonu kırasım geliyor ara ara ) nokia 6681 telefonum kendi kendine durmadan sıkılmadan durdugu yerde ''kayıtlı ses etiketi yok'' diyip duruyor ve telefonla konuşurken kendi kendine ardarda indir![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 32
0 mesajına 0 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
selam arkadaşlar bi problemim var ve oldükça sinir edici bir problem telefonu kırasım geliyor ara ara
) nokia 6681 telefonum kendi kendine durmadan sıkılmadan durdugu yerde ''kayıtlı ses etiketi yok'' diyip duruyor ve telefonla konuşurken kendi kendine ardarda hoparlore geçip tekrar normale dönüyor ve bir konuşma içerisinde 10-15 kere olmasının ne kadar can sıkıcı bir durum oldugunu tahmin edersiniz heralde hele hele ufacık bir telefonun sizin kontrolunuz dışında çalışması dahada berbat ) bu konuda bana fikir verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinicem yazılım güncellesem düzelirmi saglam bi format atsam mesela yoksa devam edermi başka birşeydenmidir yardım lütfen ))
|
|
||
![]() |
| Tags |
| acil, arkadaşlar, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Symbian S60 Programlar Uygulamalar ve S60 Sorunlarınız ve Çözümleri acil yardım arkadaşlar Konusunu nokiacep.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz . selam arkadaşlar bi problemim var ve oldükça sinir edici bir problem telefonu kırasım geliyor ara ara ) nokia 6681 telefonum kendi kendine durmadan sıkılmadan durdugu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var acil yardım arkadaşlar oyunu indir acil yardım arkadaşlar melodisi acil yardım arkadaşlar programıacil yardım arkadaşlar zil sesi acil yardım arkadaşlar nedir kimdir nasılacil yardım arkadaşlar videosu acil yardım arkadaşlar kitap haberi| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |