Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders

Üye Girişi :
Connect with Facebook

N70 te sorunum var

Symbian S60 Programlar Uygulamalar de ve  S60 Sorunlarınız ve Çözümleri Forumumuzda Bulunan  N70 te sorunum var Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   N70 te sorunum var oyunu indirN70 te sorunum var teması indirN70 te sorunum var programı N70 te sorunum var melodisi indir Telefonun kulaklığı takılı olmadığı halde kulaklık takılı ibaresi var ve sesi de dışarı vermiyor,kulaklık takılı olduğundada 1 tanesinden ses gelmiyor sadece radyo dinlerken ses ikisinden çıkıyor ve telefon arada sırada donanım desteklenmiyor diyor çözüm yolu nedir??? indir
En ekonomik cep telefonu tanıtımları sadece konuklara görünür üyelere görünmez. Kapatmak istiyorsanız bu linke tıklayınız !
LinkBack Seçenekler Stil
N70 te sorunum var

Teğmen

Teşekkür Etme: 54
7 mesajına 9 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 ilivic is on a distinguished road

Standart N70 te sorunum var
08.02.09, 16:08

Telefonun kulaklığı takılı olmadığı halde kulaklık takılı ibaresi var ve sesi de dışarı vermiyor,kulaklık takılı olduğundada 1 tanesinden ses gelmiyor sadece radyo dinlerken ses ikisinden çıkıyor ve telefon arada sırada donanım desteklenmiyor diyor çözüm yolu nedir???

ilivic adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Asteğmen
ysf_elektra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 110
1 mesajına 1 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 ysf_elektra is on a distinguished road
ysf_elektra - MSN üzeri Mesaj gönder ysf_elektra - YAHOO üzeri Mesaj gönder

08.02.09, 16:13

format attın mı !!!

Yandaki üye ysf_elektra adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Teğmen

08.02.09, 16:21

Alıntı:
ysf_elektra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
format attın mı !!!
format attım ...

Yandaki üye ilivic adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Asteğmen

4 mesajına 15 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 XcRaL is on a distinguished road

08.02.09, 16:25

versiyon yükselt

Yandaki üye XcRaL adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Teğmen

08.02.09, 16:28

Alıntı:
XcRaL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
versiyon yükselt
onu nasıl yapacaz usta

Asteğmen

Teşekkür Etme: 440
4 mesajına 9 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 f16ibo is on a distinguished road

09.02.09, 13:59

kardeş formatla versiyonla alakası yok

sen telefonun kulaklık girişini temizle güzelce kulaklığı iyi yerleştir olmazsa sorun kulaklıkta zaten n70 in kulaklığı bişeye benzemiyo ben orjinal n73 kulaklığı buldum daha iyi sende al bir tane

Üsteğmen

Teşekkür Etme: 308
92 mesajına 4.647 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 39 BRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond reputeBRITNEY has a reputation beyond repute

09.02.09, 14:07

kardeşim ayarlara bir gir orda donanım ayarları orda bir sorun olabilir

Teğmen
ERKAN1907KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 444
105 mesajına 4.008 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 36 ERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond reputeERKAN1907KAYA has a reputation beyond repute

18.02.09, 20:09

donanım ayarları, versiyon veya format işe yaramıyor. aynı problemi bende yaşıyorum. telefonun kulaklık girişi sürekli düzensiz takıp çıkartmaktan etkilenip rahatca görmüğyor kulaklığı ve donanım desteklenmiyor gibi hatalar veriyor. dikkat edersen radyo diil de normal mp3 dinlerken tek kulaklıktan ses gelir. sürekli çıkarıp takıp denersen iki kulaklıktanda ses gelecektir. hatta bu şekilde kullanmaktan bozulabilen kulaklık girişinde şu şekilde de problem olabiliyor; çift kulaklıktan da ses gelirken kulaklık girişine herhangi bir temasta bulunulduğunda donanım desteklenmiyor gibi ve sesi dışarı verme gibi
( özellikle dolmuşta felan giderken çok kötü oluyo) problemler oluyor. kulaklık girişini iyice temizledim, kulaklığın kelepcelerini az daha penseyle büktüm düzelttim ama yine bozuldu gittim çakma diil orjinal kulaklık aldım ve daha dikkatli takıp çıkarıyorum. hiç bir problem yok. tavsiye ederim...

Yüzbaşı

Teşekkür Etme: 1.145
707 mesajına 7.634 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 64 Akcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond reputeAkcentfan has a reputation beyond repute

18.02.09, 22:48

Bendede oluyordu ama sana bi sey söyliyim orjinal cok kötü n70 n73 kulaklıkların super kulaklık chin n73 orjinal kulaklıkları süper arkadaş dene sanki pcdeki kulaklık harika 1tane almışdım sonra kayb ettim şimdi tum bakunu gezdim yok bula bilmiyorum ona benzerini buldum çok süper ben nokianin orjinalını aldım kulakligi takinca otomatik ses kaydı yapıyordu aramak bile olmuyordu

Teğmen
MURAT-9631 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 124
22 mesajına 202 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 8 MURAT-9631 has a spectacular aura aboutMURAT-9631 has a spectacular aura aboutMURAT-9631 has a spectacular aura about

19.02.09, 14:02

arkadaşım ya kulaklık giriş yeri bozuldu yada kulaklıktaki iki beyaz dil var onlar basık kalıyo onları bi igne yardımıyla hafifçe kaldırırsan srun ortadan kalkar sorun kulaklıktaysa eger.....

Tags
n70, sorunum, var

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler
Stil