Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders
| Anasayfa |
Dosya Yükle |
Kayıt ol | Sosyal Gruplar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Symbian S40 İçeriği de ve S40 Temalar Forumumuzda Bulunan s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar oyunu indirs40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar teması indirs40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar programı s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar melodisi indir arkadaşlar s40 için çok mükemmel bi müzik çalar. Ben çok memnunum. Sizede tavsiye ederim. Arkdaşlar aynen bilgisayarınızdaki bido oynatıcı gibi. 5300 da denendi çalışıo Not:çalıştıramayan varsa aynen şunları yapsın Now Playing = Playlist = Add Files = e indir![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 91
29 mesajına 1.028 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar s40 için çok mükemmel bi müzik çalar. Ben çok memnunum. Sizede tavsiye ederim. Arkdaşlar aynen bilgisayarınızdaki bido oynatıcı gibi.
5300 da denendi çalışıo Not:çalıştıramayan varsa aynen şunları yapsın Now Playing = Playlist = Add Files = e = ve şu an hafıza kartınızdasınız herhangi bir müziğin üstüne gelip = Add all = Finish = ve çalma tuşuna basın Doya Doya kullanın anı olsun ![]() unutmadan link: Bi Teşekkür Yeterli Kendim uplandımdır ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir yudum mutluluk pesinde kosuyorum, ne olacak bu halim bilmiyorum, sevmisim seni bir kere vazgecemiyorum. Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice Eger geceler seni düsündügüm kadar uzun olsaydi, asla sabah olmazdi. ![]() Konu 25casus26 tarafından (30.09.09 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
||
|
Albay
![]() Teşekkür Etme: 15.457
5.292 mesajına 20.486 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| ΛΰЯΘŖ∂ adlı üyenin mesajı için9 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Asteğmen
|
|
| 25casus26 adlı üyenin mesajı için4 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Albay
![]() Teşekkür Etme: 15.457
5.292 mesajına 20.486 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 207
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| ΛΰЯΘŖ∂ adlı üyenin mesajı için4 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Teğmen
![]() Teşekkür Etme: 140
5 mesajına 10 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
|
|
| Kaya97 adlı üyenin mesajı için3 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Asteğmen
|
|
| 25casus26 adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 55
3 mesajına 3 kez iyi ki varsınız denildi
![]() |
|
|
| Yandaki üye kanka1986 adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 234
34 mesajına 129 kez iyi ki varsınız denildi
![]() ![]() |
|
|
| ugur58 adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti. |
|
Asteğmen
![]() Teşekkür Etme: 373
11 mesajına 51 kez iyi ki varsınız denildi
![]() |
|
|
| Yandaki üye majorx adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi. |
![]() |
| Tags |
| Çalar, mÜkemmel, müzik, s40, İçin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Symbian S40 İçeriği ve S40 Temalar s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar Konusunu nokiacep.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz . arkadaşlar s40 için çok mükemmel bi müzik çalar. Ben çok memnunum. Sizede tavsiye ederim. Arkdaşlar aynen bilgisayarınızdaki bido oynatıcı gibi. 5300 da denendi çalışıo Not:çalıştıramayan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar oyunu indir s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar melodisi s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar programıs40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar zil sesi s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar nedir kimdir nasıls40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar videosu s40 İçin Mükemmel Bi Müzik Çalar kitap haberi| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |