Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders

Üye Girişi :
Connect with Facebook

Dini görevlerini yerine getiren var mı?

Forum Hakkında de ve  Geri Dönüşüm Kutusu Forumumuzda Bulunan  Dini görevlerini yerine getiren var mı? Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Dini görevlerini yerine getiren var mı? oyunu indirDini görevlerini yerine getiren var mı? teması indirDini görevlerini yerine getiren var mı? programı Dini görevlerini yerine getiren var mı? melodisi indir Rap, Rock, Pop müzik dinleyerek gezip tozduğunuz kadar Allaha olan görevlerinizi yerine getiriyormusunuz?? Namazınızı Kılıyormusunuz? ve soruyorum hem kendime hem sizlere Bugün Allah için Ne Yaptık???? indir
En ekonomik cep telefonu tanıtımları sadece konuklara görünür üyelere görünmez. Kapatmak istiyorsanız bu linke tıklayınız !
Anketimiz: Dini Görevlerinizi Yerine Getiriyor musunuz??
Evet Getiriyorum 2 33,33%
Hayır Getirmiyorum 1 16,67%
İmkanım Yok 1 16,67%
Elimden Geldiği Kadar... 2 33,33%
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
LinkBack Seçenekler Stil
Dini görevlerini yerine getiren var mı?

Cezalı Asker

Teşekkür Etme: 17
56 mesajına 137 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 Ashab'ı Muhammed will become famous soon enoughAshab'ı Muhammed will become famous soon enough

Standart Dini görevlerini yerine getiren var mı?
21.06.09, 14:57

Rap, Rock, Pop müzik dinleyerek gezip tozduğunuz kadar Allaha olan görevlerinizi yerine getiriyormusunuz?? Namazınızı Kılıyormusunuz? ve soruyorum hem kendime hem sizlere Bugün Allah için Ne Yaptık????

Konu Ashab'ı Muhammed tarafından (21.06.09 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir..

Ashab'ı Muhammed adlı üyenin mesajı için4 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Ayın Üyesi
KarizmatiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 7.572
4.993 mesajına 31.627 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 267 KarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation point

21.06.09, 18:01

Kimse yazmamış, önce ben yazayım. Benim rap,rock, pop vb. inancıma ve kültürüme aykırı hiç bir hareketim olmamıştır ve asla olmayacaktır. Beş vakit namazımı kılarım, ne için yaratıldığımın da idrakindeyim.Bunları ankette sorulduğu için yazdım. Herkes istediği gibi yaşamakta hürdür ve inansa da inanmasa da hayatını nasıl yaşadığının hesabını mutlaka verecektir.

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

NOKİA:3600,5220,5610,6280,6300,6500,7210,7610,8600 vb.

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

NOKİA:E65,N71.N73,N78,N81,N82,N92,N93,N95,N96, vb.

NOKİA 5230, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97, N97 mini, X6

KarizmatiX adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Upload Ekip Üyesi
absc0nder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.058
1.673 mesajına 5.180 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 56 absc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond repute
absc0nder - MSN üzeri Mesaj gönder

21.06.09, 22:56

Alıntı:
BabalarGünüKutluOlsn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rap, Rock, Pop müzik dinleyerek gezip tozduğunuz kadar Allaha olan görevlerinizi yerine getiriyormusunuz?? Namazınızı Kılıyormusunuz? ve soruyorum hem kendime hem sizlere Bugün Allah için Ne Yaptık????
Rap,Rock,Pop müzik dinlemekle Allah'a ibadetin ne alakasi var? bu tür müzikleri dinleyenler ne icin yaratildiginin farkinda degiller mi zannediyorsunuz?? ister rap ister rock dinleyin, bu tür müzikleri dinleyipte kültürüne özüne bagli bircok insan var cevremde. Bu sadece zevk meselesidr.. İnancimiza ve ibadetimize yönmü veriyor bu müzikler?? dinlediginiz müzik türü inancimizi degistirir mi? yada Allah'i bizi unutturabilir mi... sacmalamayin lütfen.. Herkesin inanci kendine..

http://gifup.com/show/141d2b92e4

Alıntı:
absc0nder´isimli üyeden Alıntı
dayanmak ; davranmaktan zor.

Cezalı Asker

Tecrübe Puanı: 0 Ashab'ı Muhammed will become famous soon enoughAshab'ı Muhammed will become famous soon enough

21.06.09, 23:21

Tabi kardeşim tabi hep rapi rocku ve diğer bilmem neleri savunursunuz ama islamiyete gelince hep bir adım geridesiniz... sen ve senin gibiler bukadar müslüman, ben sadece uyarmak istedim, sana biri sagonun yeni rap i çıkmış dinle derse dinlersin, ama biri gel iki rekat namaz kılalım dese kılmazsın, nerden mi anladım hal ve hareketlerinden, ve evet gerekirse başınıza imamda kesilirim..

Yandaki üye Ashab'ı Muhammed adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Upload Ekip Üyesi

Tecrübe Puanı: 56 absc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond reputeabsc0nder has a reputation beyond repute

21.06.09, 23:26

Alıntı:
BabalarGünüKutluOlsn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabi kardeşim tabi hep rapi rocku ve diğer bilmem neleri savunursunuz ama islamiyete gelince hep bir adım geridesiniz... sen ve senin gibiler bukadar müslüman, ben sadece uyarmak istedim, sana biri sagonun yeni rap i çıkmış dinle derse dinlersin, ama biri gel iki rekat namaz kılalım dese kılmazsın, nerden mi anladım hal ve hareketlerinden, ve evet gerekirse başınıza imamda kesilirim..
sanane kardesim benim müslümanligimdan, sanami kaldi tasasi. kendi isine bak.. hem nerden biliyorsun namaz kilmadigimi.. bilip bilmeden konusma. + imamlik yapacaksan da imami olmayan camiilere git, sevap islemis olursun.

Alıntı:

Ayın Üyesi
KarizmatiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 7.572
4.993 mesajına 31.627 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 267 KarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation pointKarizmatiX has a high reputation point

Arrow
21.06.09, 23:28

Alıntı:
absc0nder´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rap,Rock,Pop müzik dinlemekle Allah'a ibadetin ne alakasi var? bu tür müzikleri dinleyenler ne icin yaratildiginin farkinda degiller mi zannediyorsunuz?? ister rap ister rock dinleyin, bu tür müzikleri dinleyipte kültürüne özüne bagli bircok insan var cevremde. Bu sadece zevk meselesidr.. İnancimiza ve ibadetimize yönmü veriyor bu müzikler?? dinlediginiz müzik türü inancimizi degistirir mi? yada Allah'i bizi unutturabilir mi... sacmalamayin lütfen.. Herkesin inanci kendine..

Burada bir anket açılmış ve herkes görüşünü belirtebilir. Yani senin yaptığın gibi bir başkasının görüşünü tartışma yeri burası değil. Yazdıklarınla saçmalayan sensin. Benim görüşlerimi bile hazmedemeyip eleştirmeye kalkmışsın. Gerçek dindar insanlar bu tür şeylerle uğraşmazlar. Siz hiç kadın gibi kulağına küpe takmış, hippi kılıklı, saçı sakalına karışmış bir din adamı gördünüz mü? En iyisi burada kimse tartışma çıkarmasın. Ankete katılan katılsın. Zaten böyle giderse konunun kilitleneceğini tahmin ediyorum.

NOKİA:3600,5220,5610,6280,6300,6500,7210,7610,8600 vb.

NOKİA:E65,N71.N73,N78,N81,N82,N92,N93,N95,N96, vb.

NOKİA 5230, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic, N97, N97 mini, X6

Cezalı Asker

21.06.09, 23:30

Alıntı:
sanane kardesim benim müslümanligimdan, sanami kaldi tasasi. kendi isine bak.. hem nerden biliyorsun namaz kilmadigimi.. bilip bilmeden konusma. + imamlik yapacaksan da imami olmayan camiilere git, sevap islemis olursun.
Tamam kardeşim, öncelikle sakin ol öfkene hakim ol, öyle bir toplumdayız ki sohbet edelim niyetine bir kaç söz yazıyoruz önce eleştiriye sonra kavgaya dönüşüyor, hayat kısa değilmi? sevip sevilmeyi bil, sevgiyle bak hayata kinle öfkeyle değil,..

Yandaki üye Ashab'ı Muhammed adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Upload Ekip Üyesi

21.06.09, 23:30

Alıntı:
KarizmatiX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada bir anket açılmış ve herkes görüşünü belirtebilir. Yani senin yaptığın gibi bir başkasının görüşünü tartışma yeri burası değil. Yazdıklarınla saçmalayan sensin. Benim görüşlerimi bile hazmedemeyip eleştirmeye kalkmışsın. Gerçek dindar insanlar bu tür şeylerle uğraşmazlar. Siz hiç kadın gibi kulağına küpe takmış, hippi kılıklı, saçı sakalına karışmış bir din adamı gördünüz mü? En iyisi burada kimse tartışma çıkarmasın. Ankete katılan katılsın. Zaten böyle giderse konunun kilitleneceğini tahmin ediyorum.
ben kimseyi elestirmeye kalkmiyorum kardesim, ayrica osmanli devletinde kulagina küpe takipta dini ibadetlerini yerine getiren bir sürü padisah var.. ilk olarak kulaga küpe takmanin manasini ögrenmenizi tavsiye ederim. ayrica günlük yasantimizda saci sakalina karismis sakal ve sac uzatan cemaatlere mevcut. + bu kisiler namazlarinida kiliyor.

Konuyu yine tarihten bir hikaye ile bitirelim. Yavuz Sultan Selim Mısır'ı fethettiği sıralarda Kahire'de kalır. Bazı erkeklerin kulaklarında halkalar gören Yavuz bunun nedenini sorar. Küpelerin kölelik alameti olduğunu duyunca "Bir tane getirin, ben de takayım, onlar insanların kölesiyse ben de Hakkın kölesiyim" der.

Alıntı:

Konu absc0nder tarafından (21.06.09 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir..

ASİ RUH
ÖzkaN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 6.036
2.355 mesajına 45.681 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 330 ÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation pointÖzkaN. has a high reputation point
ÖzkaN. - MSN üzeri Mesaj gönder

21.06.09, 23:33

tartışmaı lütfen büyütmeyelim arkadaşlar,

isteyen ankete katılsın,
tartışma cevapları yazmasın...

Linkleri Görebilmek İçin (Sağ Alttaki)
TEŞEKKÜR ET
Butonlarını Kullanın.

Yandaki üye ÖzkaN. adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Cezalı Asker

21.06.09, 23:34

Alıntı:
ben kimseyi elestirmeye kalkmiyorum kardesim, ayrica osmanli devletinde kulagina küpe takipta dini ibadetlerini yerine getiren bir sürü padisah var.. ilk olarak kulaga küpe takmanin manasini ögrenmenizi tavsiye ederim. ayrica günlük yasantimizda saci sakalina karismis sakal ve sac uzatan cemaatlere mevcut. + bu kisiler namazlarinida kiliyor.
Gençler Osmanlı Padişahlarını kendilerine örnek alana kadar HZ. Muhammed (S.A.V) i alsalardı, onun ahlakıyla davransalardı şimdi biz burada tartışıyor olmazdık.

Ashab'ı Muhammed adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.
Konu Kapatılmıştır

Tags
dini, getiren, görevlerini, var, yerine

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler
Stil