Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders

Üye Girişi :
Connect with Facebook

Notices

Elinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin?

Sanal Ortam de ve  Forum Oyunları Forumumuzda Bulunan  Elinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin? Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Elinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin? oyunu indirElinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin? teması indirElinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin? programı Elinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin? melodisi indir Sevgili Arkadaşlar, Oyunumuz Gayet Basit Ve Anlaşılır... Elinize İmkan Verilseydi Hayatınızda Neyi Geri Getirmek İsterdiniz? Ben Başlıyorum; ÖSS İle Harcadığım "2" Yılımı Geri Getirmek İsterdim Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep indir
LinkBack Seçenekler Stil
Elinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin?

Yüzbaşı

Teşekkür Etme: 4.723
1.262 mesajına 6.928 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 86 MЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond repute
MЯ.Dijital™ - İCQ üzeri Mesaj gönder MЯ.Dijital™ - AİM üzeri Mesaj gönder MЯ.Dijital™ - MSN üzeri Mesaj gönder MЯ.Dijital™ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Arrow Elinde Olsa Neyi Geri Getirmek İsterdin?
11.02.09, 08:59

Sevgili Arkadaşlar,

Oyunumuz Gayet Basit Ve Anlaşılır...

Elinize İmkan Verilseydi Hayatınızda Neyi Geri Getirmek İsterdiniz?

Ben Başlıyorum;

ÖSS İle Harcadığım "2" Yılımı Geri Getirmek İsterdim

Önerdiklerimiz

Bu Foruma Hakkımı Alıncaya Kadar Paylaşım Yapmayacağım!!!

Bazı Kendini Bilmez Dilencilerin Önünü Açtım...Yazık Onların Daha Çok Fırın Ekmeği Yemesi Lazım...Acımak Lazımdı Bende Öyle Yaptım...!

Dağda Üç Beş Domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir K....stan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De Ölüsü
Bre Domuz Toprak Senin Neyine
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz,Ne Mutlu Türküm Diyene!!!

MЯ.Dijital™ adlı üyenin mesajı için6 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Üsteğmen
oceanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.281
363 mesajına 8.232 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 66 oceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond reputeoceanss has a reputation beyond repute
oceanss - MSN üzeri Mesaj gönder

13.02.09, 19:32

Eski sevgilimi

>> SecReT WinDows <<

oceanss adlı üyenin mesajı için5 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

>Ladies Of BEŞİKTAŞ<
femaleeagle1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 16.071
8.106 mesajına 33.079 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 295 femaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation pointfemaleeagle1903 has a high reputation point

16.02.09, 22:37

elimde olsa 2002'ye dönüp değişiklik yapıp şu ana geri dönerdim of of

öyle dağlar vardır ki birbirlerine kavuşamasalar bile zirveleri hep birbirini görür...

Saçma Sapan Aşklara SİYAH-BEYAZ darbe BEŞİKTAŞ aşkı yeter bu kalbe!!
Bektürk1903

femaleeagle1903 adlı üyenin mesajı için5 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Asteğmen

Teşekkür Etme: 12
1 mesajına 5 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 henibil is on a distinguished road

17.02.09, 15:28

benim elimde olsaydı zamını geriye veya ileriye götürmek bileklerimi kestiyim zamana giderdim ve yarım kalmış işi bitirirdim

henibil adlı üyenin mesajı için5 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Albay
|►_ωσιqαη™_◄| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 26.352
6.288 mesajına 45.145 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 418 |►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point|►_ωσιqαη™_◄| has a high reputation point
|►_ωσιqαη™_◄| - İCQ üzeri Mesaj gönder |►_ωσιqαη™_◄| - AİM üzeri Mesaj gönder |►_ωσιqαη™_◄| - MSN üzeri Mesaj gönder |►_ωσιqαη™_◄| - YAHOO üzeri Mesaj gönder

17.02.09, 17:43

Elimde olsa lanet zamanı 3-4 saat geri getiridim.

|►_ωσιqαη™_◄| adlı üyenin mesajı için6 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Teğmen
örümcekkral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 201
219 mesajına 584 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 16 örümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to all

17.02.09, 19:02

anaannemi geri getirirdim onu kaybedeli az oluyo :'(

örümcekkral adlı üyenin mesajı için7 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Yüzbaşı

Teşekkür Etme: 4.723
1.262 mesajına 6.928 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 86 MЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond reputeMЯ.Dijital™ has a reputation beyond repute
MЯ.Dijital™ - İCQ üzeri Mesaj gönder MЯ.Dijital™ - AİM üzeri Mesaj gönder MЯ.Dijital™ - MSN üzeri Mesaj gönder MЯ.Dijital™ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Unhappy Başın Sağolsun...
17.02.09, 19:18

Alıntı:
örümcekkral´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anaannemi geri getirirdim onu kaybedeli az oluyo :'(
Başın Sağolsun Kardeşim...

Mekanı Cennet Olsun

Bu Foruma Hakkımı Alıncaya Kadar Paylaşım Yapmayacağım!!!

Bazı Kendini Bilmez Dilencilerin Önünü Açtım...Yazık Onların Daha Çok Fırın Ekmeği Yemesi Lazım...Acımak Lazımdı Bende Öyle Yaptım...!

Dağda Üç Beş Domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir K....stan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De Ölüsü
Bre Domuz Toprak Senin Neyine
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz,Ne Mutlu Türküm Diyene!!!

MЯ.Dijital™ adlı üyenin mesajı için6 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Emekli Orgeneral
|►Ƭยгgคկ◄| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 41.742
12.542 mesajına 125.174 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 1049 |►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point|►Ƭยгgคկ◄| has a high reputation point
|►Ƭยгgคկ◄| - MSN üzeri Mesaj gönder

17.02.09, 19:27

Elimde olsa önce 2007 yılına döner ve o çok güzel yılımı tekrar yaşamak ve 2008 yılına dönerek eski kız arkadaşımla geçirdiğim günleri geri getirmek isterdim.
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] | [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] | [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] | [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] | [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

Hakkımda Her Türlü Görüş ve Eleştirinizi [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] Yazınız...

Her Türlü Sorun için [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] Atınız...

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] | [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

|►Ƭยгgคկ◄| adlı üyenin mesajı için5 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Emekli General
OnurBaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 9.778
5.002 mesajına 189.499 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 1319 OnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation pointOnurBaba has a high reputation point

Cool
17.02.09, 20:08

Alıntı:
henibil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim elimde olsaydı zamını geriye veya ileriye götürmek bileklerimi kestiyim zamana giderdim ve yarım kalmış işi bitirirdim

Seninkide çok acayipmiş

Ben zamanı 1. döneme alıp devamsızlıklarımın gitmesini isterdim

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

Yiğido Gençlik

OnurBaba adlı üyenin mesajı için6 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Teğmen
örümcekkral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 201
219 mesajına 584 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 16 örümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to allörümcekkral is a name known to all

18.02.09, 17:25

Alıntı:
MЯ.Dijital™´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başın Sağolsun Kardeşim...

Mekanı Cennet Olsun
teşekkürler kardeş inşallah cennet olmuştur her zaman namazını kılar orunucunu tutardı

örümcekkral adlı üyenin mesajı için3 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Tags
elinde, geri, getirmek, neyi, olsa, İsterdin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler
Stil