Welcome to Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi Mark forums read | View Forum Leaders

Üye Girişi :
Connect with Facebook

Çin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları

Diğer Telefonlar de ve  Diğer Telefonlar Forumumuzda Bulunan  Çin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Çin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları oyunu indirÇin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları teması indirÇin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları programı Çin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları melodisi indir Çin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları AVEA GPRS/MMS AYALARI GPRS/WAP AYARLARI Servisler Wap Ayarlar Profil Düzenle Boş Profil Seçilir Profil Düzenle Profil Adı : AVEA GPRS WAP Ana Sayfa : [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz indir
LinkBack Seçenekler Stil

Üsteğmen
Çarşı58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.382
605 mesajına 4.497 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 54 Çarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond repute
Çarşı58 - MSN üzeri Mesaj gönder

Standart Çin Malı Telefonların GPRS/MMS Ayarları
08.12.08, 20:46

AVEA GPRS/MMS AYALARI
GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : AVEA GPRS WAP
Ana Sayfa : [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : AVEA GPRS WAP
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 213.161.151.201
Güvenlik: Kapalı
Kullanıcı Adı: wap
Şifre: wap
Bu işlemlerden sonra düzenlenen profil Etkinleştirilir.
Daha sonra Veri Hesabı oluşturulur bunun için,
Servisler
Veri Hesabı
GPRS
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: AVEA GPRS WAP
APN: wap
Kullanıcı Adı: wap
Parola: wap
Doğrulama Türü: Normal
AVEA MMS AYARLARI
Mesaj Ayarları
Server Profili
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı: AVEA MMS
Ana Sayfa: mms.avea.com.tr/servlets/mms
Veri Hesabı: AVEA MMS
Bağlantı Tipi: HTTP
Proxy Adres: 213.161.151.201
Proxy Port: 8080
Kullanıcı Adı. mms
Şifre: mms
Servislere girilir
Veri Hesabı
GPRS
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: AVEA MMS
APN: mms
Kullanıcı Adı: mms
Parola: mms

TURKCELL GPRS/MMS AYALARI

GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : CEPTEN INTERNET
Ana Sayfa : [ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] veya isteğe bağlı Java 1.0 destekleyen sayfalar
Veri Hesabı : TURKCELL-GPRS
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.252.234.168
Kullanıcı Adı: turkcell
Şifre: wap
Servisler
Veri Hesabı
GPRS
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: TURKCELL-GPRS
APN: wap
Kullanıcı Adı: gprs
Parola: gprs
MMS AYARLARI
Mesaj Ayarları
Server Profili
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı: TURKCELL-MMS
Ana Sayfa: mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
Veri Hesabı: TURKCELL-MMS
Bağlantı Tipi: WAP
Proxy Adres: 212.252.169.217
Kullanıcı Adı. mms
Servislere girilir
Veri Hesabı
GPRS
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: TURKCELL-MMS

VODAFONE GPRS/MMS AYALARI
GPRS/WAP AYARLARI
Servisler
Wap
Ayarlar
Profil Düzenle
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı : vodafonewap
Veri Hesabı : vodafonewap
Bağlantı Tipi: WAP/ Ip Adresi: 212.065.136.226
Kullanıcı Adı: vodafone
Şifre: vodafone
Servisler
Veri Hesabı
Gsm Data
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: vodafonewap
Numara: +905427545000
Kullanıcı Adı: VODAFONE
Parola: vodafone
Hat Türü: ISDN
Hız: 9.6 Kbps
VODAFONE MMS AYARLARI
Mesaj Ayarları
Server Profili
Boş Profil Seçilir
Profil Düzenle
Profil Adı: Telsim_MMSCSD
Ana Sayfa: 217.31.233.18:6001/MM1Servlet
Veri Hesabı: mms
Bağlantı Tipi: http
Proxy Adres: 217.031.233.018
Proxy Port: 6001
Kullanıcı Adı. mms
Servislere girilir
Veri Hesabı
GPRS
Boş Profil seçilir
Hesap ismi: mms
Önerdiklerimiz

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] Gözünüzü Bakmayın Şaşı Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaşı...
__________________________________________________ _________________________________________
Simsiyah Bir Yaşam İçinde, Bembeyaz Beşiktaşım Seninle!Hersene Derdime Dert Katsanda Seveceğim Ölümüne!
__________________________________________________ _________________________________________
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]
[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...]

Konu Çarşı58 tarafından (09.12.09 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir..

Asteğmen
aşk vurgunu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 300
3 mesajına 4 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 aşk vurgunu is on a distinguished road

09.12.08, 17:15

Ya Bide Se w810i Gprs/wap/mms Ayarlarını verebilirmis,n ya danerden öğrenebilirim doğru yeremi açtım konuuy

aşk vurgunu adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Yüzbaşı
fevzi1428 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 6.305
763 mesajına 5.671 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 61 fevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond repute
fevzi1428 - MSN üzeri Mesaj gönder

09.12.08, 17:21

çalışmıyor çin malı telefonların interneti ben baktım boşuna paranızı harcamayın

BEN $EN! $EVMEK !Ç!N DEĞ!L $EVMEN!N NASIL OLDUĞUNU GÖR D!YE $EVD!M

fevzi1428 adlı üyenin mesajı için3 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Üsteğmen
Çarşı58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 1.382
605 mesajına 4.497 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 54 Çarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond reputeÇarşı58 has a reputation beyond repute
Çarşı58 - MSN üzeri Mesaj gönder

09.12.08, 21:58

Alıntı:
fevzi1428´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çalışmıyor çin malı telefonların interneti ben baktım boşuna paranızı harcamayın
Sen bilmiyosun ben bağlanıyorum tüm wap sayfalarına girebiliyorum

[ Değerli Nokiacep Konuğu üyemiz olmadığınız için Linkleri Göremiyorsunuz Üyemiz Olmak için Lütfen TIKLAYINIZ...] Gözünüzü Bakmayın Şaşı Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaşı...
Simsiyah Bir Yaşam İçinde, Bembeyaz Beşiktaşım Seninle!Hersene Derdime Dert Katsanda Seveceğim Ölümüne!

Çarşı58 adlı üyenin mesajı için3 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Yüzbaşı
fevzi1428 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etme: 6.305
763 mesajına 5.671 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 61 fevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond reputefevzi1428 has a reputation beyond repute
fevzi1428 - MSN üzeri Mesaj gönder

10.12.08, 09:48

o zmn senin telefonun lisanslıdır normal çi malı telefonlar girmiyor aradım müşteri hizmetlerini destek vermiyor

BEN $EN! $EVMEK !Ç!N DEĞ!L $EVMEN!N NASIL OLDUĞUNU GÖR D!YE $EVD!M

fevzi1428 adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Asteğmen

Teşekkür Etme: 0
1 mesajına 1 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 by_xcupe is on a distinguished road

20.03.09, 22:17

paylaşım için teşekkür ederim fakat bende dıgıphone e711 lanet bir çin malı telefon var bu güne kadar gelmeyen mms bugün 3 saat önce geldi ilk defa gıcıklık bu ya önceki telefonumda mms alırdı fakat atan olmazdı şimdi bu telefonun ayarlarını yapmaya çalıştım olmadı turkcelli aradım oda internete yönlendirdi gardaş senin dediğini daha öncede yaptım fakat birde senin dediğin gibi yapıp tekrar mms i almaya çalıştım birtürlü yüklemeye geçmiyor ve yükle diyorum tam yüklemeye başlayacak mesaj hatalı deyip almıyor yardım edebilirseniz sevinirim. markası DIGIPHONE E711 TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.

Yandaki üye by_xcupe adlı üyeye bu mesajından dolayı iyi ki varsın dedi.

Asteğmen

Teşekkür Etme: 2
0 mesajına 0 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 kelemin is on a distinguished road

01.04.09, 01:46

Eyvallah kardeş..Çok süper bi paylaşım olmuş..Sayende tlfonu ayarlayabildik valla..Çok çok saol

Asteğmen

Teşekkür Etme: 29
0 mesajına 0 kez iyi ki varsınız denildi
Tecrübe Puanı: 0 PELE_FB_66 is on a distinguished road

07.04.09, 22:12

Kardeş Vodafonda Prokx Adres Yerinde Yanlış Diyor Baktım Ama Gene Dogru Olmadı Bi Yardım Pls :d

Asteğmen

Teşekkür Etme: 4
1 mesajına 2 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 bxtx is on a distinguished road

22.04.09, 13:58

çalışıyor intçmms alamıom

Asteğmen

Teşekkür Etme: 4
1 mesajına 2 kez iyi ki varsın denildi
Tecrübe Puanı: 0 bxtx is on a distinguished road

Thumbs down
22.04.09, 14:07

Alıntı:
by_xcupe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
paylaşım için teşekkür ederim fakat bende dıgıphone e711 lanet bir çin malı telefon var bu güne kadar gelmeyen mms bugün 3 saat önce geldi ilk defa gıcıklık bu ya önceki telefonumda mms alırdı fakat atan olmazdı şimdi bu telefonun ayarlarını yapmaya çalıştım olmadı turkcelli aradım oda internete yönlendirdi gardaş senin dediğini daha öncede yaptım fakat birde senin dediğin gibi yapıp tekrar mms i almaya çalıştım birtürlü yüklemeye geçmiyor ve yükle diyorum tam yüklemeye başlayacak mesaj hatalı deyip almıyor yardım edebilirseniz sevinirim. markası DIGIPHONE E711 TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.
BENDEDE AYNISI VAR AYARLARIMI ŞU AN YAPTIM HİÇ Bİ SORUN YOK MMS WAP ALABİLİYORUM TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM

bxtx adlı üyenin mesajı için2 üyemiz iyi ki varsın dedi ve teşekkür etti.

Tags
ayarları, çin, gprs or mms, malı, telefonların

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk)

Seçenekler
Stil