Merhaba
Kayıtsız Üye Ayın üyesi aktivitemize katılmak istersen bu linke tıklayabilirsin.
http://forum.nokiacep.com/yonetimden-duyurular/378700-agustos-ayi-ayin-uyesi-secimi-devam-ediyor.html
Operatörler de ve Avea Forumumuzda Bulunan Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın Konususundasınız Cep Telefonları program oyun ve temaları konusunda 2005 yılından bu yana.
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın oyunu indirAvea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın teması indirAvea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın programı Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın melodisi indir arkadaşlar 9 sene turkcellden yediğim kazık canıma tak etti gittim ve avea hat aldım 5000 sms ve 10 dakikası 2 kontör olayını kullanıyorum kesinlikle ne bir kapanma ne mesaj gitmemesi nede çekmemesi gibi bir sorun olmuyor. indir
arkadaşlar 9 sene turkcellden yediğim kazık canıma tak etti gittim ve avea hat aldım 5000 sms ve 10 dakikası 2 kontör olayını kullanıyorum kesinlikle ne bir kapanma ne mesaj gitmemesi nede çekmemesi gibi bir sorun olmuyor.
arkadaşlar 9 sene turkcellden yediğim kazık canıma tak etti gittim ve avea hat aldım 5000 sms ve 10 dakikası 2 kontör olayını kullanıyorum kesinlikle ne bir kapanma ne mesaj gitmemesi nede çekmemesi gibi bir sorun olmuyor.
turkcell in kampanyalarından pek haberin yok galiba ? aynı sms kampanyası turkcellde de var hemde 5000 değil 10000 sms veriyo(bu kampanya avea da 39 turkcell de 35 kontör ) yine 10 dk. sı 2 kontör olan kampanya turkcell de var.
Avea'yı eleştiriyorum Çünkü;
Kapsama Alanı ve Hücre Yayını
Neden Peki ? : Heryerde çekmiyor çok berbat hala geliştiremediler.Hücre yayını ise sürekli ekranda durmuyor. Hemen kayboluyor. Sağlayıcı iyi değil. Turkcell hattımı takınca ise TURKCELL FEVZİ ÇAK.CAD. yazıyor ve SÜREKLİ. keşke bu sorunlar olmasaydı...
Operatörler ve Avea Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın Konusunu nokiacep.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz 9 . arkadaşlar 9 sene turkcellden yediğim kazık canıma tak etti gittim ve avea hat aldım 5000 sms ve 10 dakikası 2 kontör olayını kullanıyorum kesinlikle ne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın oyunu indir Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın melodisi Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın programıAvea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın zil sesi Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın nedir kimdir nasılAvea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın videosu Avea'yı Eleştiriyorum;Çünkü Görüşlerinizi Paylaşın kitap haberi